Sommerferie i Florida

Sommerferie i Florida

Vores sommerferie i år blev afholdt henholdsvis i Florida og i The Smokey Mountains fordelt med en uge hver sted. Vi har ofte nævnt at vi elsker Florda’s sol og varme, men også den ro, fred og afslapning som vi oplever i forbindelse med vores besøg i the Smokey Mountains i Tennessee.

I starten af August kørte vi derfor til Cape Coral, Florida hvor vi have fået lov at låne vores nabo’s hus som for tiden stod tom og bare ventede på at Karen’s mor skulle flytte ind. Vi sage naturligvis ikke nej til denne mulighed. Specielt ikke da huset havde egen swimmingpool. Vil tilbragte derfor stort set hele ugen i poolen kun afbrudt af en dag på Stranden hvor pigerne fik mulighed for at lede efter “Sand Dollars” og hajtænder, samt en udflugt til Marco Island.

Nedenfor nogle billeder:

DSC_8499 Karen og Jack’s hus i Florida

DSC_8446 Der blev svømmet i poolen hverdag

DSC_8533Pigerne forsøge at finde hajtænder i strandkanten.

Der er flere billeder i vores fotoalbum. Husk at dobbelt klik på billederne for at åbne i fuldskærm størelse.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.