Moder Seton and de hellige grotter.

Sensommeren har budt på faktisk vejr med temperaturer over det normale for årstiden, så Lise og jeg har nydt nogle sønsdagsture på motorcyklen rund i området. En af vores ture gik til “Mother Seton and the Grotto” som er et område katolikker rejse til (også på pilgrimsrejse) for at bede, få ro i sjælen, finde ro og fred, tænde lys og mindes.

Vi har ofte talt om at vi gerne ville besøge området, men der er altid kommet et eller andet i vejen. Da vi i forbindelse med besøg på York Collage med Trine igen kom forbi, besluttede vi os for at besøge stedet dagen efter på motorcykle. En hyggelige og meget fredfyldt område.

Her nogle billeder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.