Thunder in the valley

Lise og jeg deltog igen i går i Johnstown Bike week, eller Thunder in the valley som er det officielle navn på dette motorcykel træf. Der er vores 3. MC træf i Johnstown. Vi kørte hjemmefra Fredag morgen med en enkelt overnatning. Denne gang var vejret ikke med os. Vi havde knap forlad Point of Rocks før vi måtte holde ind og hoppe i regntøjet. Vi have ser frem til at kører den officielle tur (Poker Run) med alle de andre deltagere, men pga. regn blev turen aflyst. æv. æv, vi kørte derfor selv en tur ud i området for at se på nogle historiske overdækkede broer. Det blev en blandet tur, skiftevis med og uden regntøj. Til sidst besluttede vi at kører tilbage til hotellet for dels at få frokost, men også komme i noget tørt tøj inden vi skulle til koncert om aftenen. Som altid på et motorcykel træf er der masser af motorcykler, bikere, boder med alt fra tøj til motorcykel tilbehør, og ikke mindst forskellige aktiviteter og underholdning. For os er det beste muligheden for at hører en masse godt musik, da der er 3 sener med forskellige bands som spiller fra middag og langt ud på et små timer. Alt fra hård rock, til blues og country musik.

Her nogle billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.