Oktoberfest

Oktoberfest er en stor ting i vores område da området oprindelig blev bosat af tyske emigranter.
Frederick og Lockets afholder derfor hver år i slutningen af September Oktoberfest. I år have Lise og jeg besluttet os at deltage iført nationaldragter som er en del af traditionen. Vi havde en dejlig dag i Lockets sammen med nogle venner og om aftenen tog vi ind til frederick sammen med Mette og Sarah. Torben deltog desuden i BEUMER’s Oktoberfest, en ting en tysk arbejdsplads i USA gør meget ud af med tysk mad, øl og ikke mindst musik. I starten af Oktober fejrede vores nabo Jack så 50 års fødselsdag som en del af den Oktoberfest de normalt afholder hver år, så det var en god måned i lederhosen og med tysk fadøl.

Oktoberfest hos BEUMER Group i Somerset, NJ. Det er vores direktør i midden. Billedet nedenfor er fra Locket, VA.

Senere på aftenen kørte vi ind til Frederick for at deltage i deres Oktoberfest

Jacks 50 års fødselsdag blev også fejret som en Oktoberfest i Point of Rocks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.