Thanksgiving 2018

Thanksgiving 2018

Vi fejrede Thanksgiving i år i Ocean City Maryland. Ocean City er en populær badeby som er total proppet med turister i sommerperioden, men dejlig på denne tid af året. Vi have lejet en ferielejlighed med havudsigt. Vores eneste mål var at slappe af og tilbringe tid sammen som familie. Vi fik nogle ture på stranden selvom temperaturene lå på frysepunktet. Heldigvis havde hotellet i indendørsopvarmet svømmepøl :-). På hjemvejen kørte vi forbi Sailsbury Universitet, den skole Trine har søgt om at bliver overført til efter sommerferien.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.