Den sidste karate turnering……..

Som alle ved har karate være en stor del af vores liv i mange år siden Trine fik interesse for sporten da hun var 7 år. Senere blev det til en familie sport, men pigerne stoppede da de fik deres sorte belter. Torben var på dette tidspunkt ikke selv klar til at stoppe for forsatte dels som aktiv men også som instruktør. Han er så små ved at indse at det måske ikke længere er en sport for modne mænd 🙂 Ikke desto mindre fik chefen for karate skolen ham overtalt til endnu en karate turnering i “old boys” gruppen. Turneringen blev afholdt imellem 6 skoler i vores område. Det blev til en 2. or 3 plads. Han siger at det nu er slut…. Men det har vi hørt før….

Vores skole var den som tog flest præmier med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.