En julehilsen…..

En julehilsen…..

Kære venner og familie,

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul, samt ønsket om at godt og lykkebringe nytår.

For os har det på mange måder været et travlt år som også har været årsagen til vi er kommet lidt bagefter med vores nyhedsbreve, men igen i år er julefreden faldet over det lille hjem i Point of Rocks.
Juletræet blev hente i stiv blæst og regn, tror det var vores rekord med hensyn til hastighed med at få udvalgt træet og det betalt så vi kunne komme på Subway i tørvejr, men igen i år lykkes det at få julegaver og andre indkøb afsluttet inden juleaften. Huset er blevet pyntet og der er efterhånden også julestemning efter som den travle december med stres og jag fra job, skole, sport, mv er lagt bag os og alle har juleferie frem til staren af det nye år.

Vi fandt tid til at se nøddeknækkeren som Ballet i Frederick. Så har vi prøvet det 🙂

Det blev til Dansk Julegudstjeneste i Washington DC med den danske sømandspræst som også konfirmerede Mette. Lise og Sarah har desuden været til julegudstjeneste i vores lokale kirke ved den præst som til næste efterår skal konfirmeret Sarah.

Et par julefrokoster blev det også til, både hos BEUMER Group i Somerset, NJ som afslutning på en tvunget træningsuge i vores nye regnskabssystem som træder i kraft fra Januar 2019. Lise og hendes kolleger var med en “Party bus” i Washington området med hende arbejde.

Nu glæder vi os til at slappe af i hinandens selvskab i juledagene som vi afholder hjemme. Håber vi kan finde tid og mulighed til også at tale med jer hvor i må befinde jer via facetime eller skype.

Det er jul, det er cool, det er nu man hygger sig mest……… sang MC. Einar

Rigtig god jul.

 

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.