Forår og den første køretime…

Punxsutawney Phil forudså et tidlig forår på “Groundhog Day”, da den ikke så sin skygge :-). Marts og April har da også indtil videre vist sig fra den pæne side med højere temperature, med den rigtige blanding af sol og regn. Græsset er begyndt at gro, forårsblomster er på vej op af jorden og der kommer blade på vores træer.

Vi har så småt startet på forårsarbejdet i haven og rengøring af vores deck og havemøbler med højtryksrenser. En opgave som Mette håndterer helt på egen hånd unden tilsyn bortset fra en hjælpende hånd med at bærer de største havemøbler ned på græsset.

Mere spændende og udfordrende er det at lære Sarah har kører på havetraktoren. Engang efter jul skal Torben igang med Sarah’s første kørertimer i vores truck tilsvarende Mette og Trine, så havetraktoren er de første indlede øvelser i at opererer et motorkøretøj, at vi så får slået græs samtidig er jo bare en lille side gevinst 🙂

Sarah klarende den første time flot, selvom det for hende var noget overvældende. Det skal nok blive godt inden efteråret og ikke mindst inden vi skal ud på vejene i en bil…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.