Sarah’s Fødselsdag

Idag er det Sarah’s fødselsdag hurra hurra hurra sang vi alle fra morgenstunden.
Det er idag 9 år siden Sarah kom til verdenen en tidlig morgen, og således vågnende Sarah også her til morgen kl. 05.00 med spænding på at hendes Far og Mor skulle stå op for at synge fødselsdagssang for hende. Det var ikke let for Sarah at lade som om hun sov og blev vækket med morgen sang. 🙂 Desværre er dagen også en skoledag, så det blev en travl morgen med at åbne gaver, spise dougnuts og gøre klar til skole, men Sarah nåede at få åbnet alle gaverne og prøve det meste af tøjet inden hun skulle i skole.

Fødselsdages festen blevet på Fredag hvor Sarah har inviteret 6-8 piger til overnatning og fødselsdagsfest. Detaljerne for festen ligger endnu ikke helt fast, men hun har jo også et par dage endnu til planlægningen. Da Trine og Mette i aften har en forårskoncert på skolen og Lise skal i skole har vi besluttet at Lise og Sarah skal holde deres fødselsdagsmiddag sammen i morgen på Lises Fødselsdag. Sarah for lov at bestemme hvor vi skal ud at spise, så det bliver spændende hvad hun beslutter sig til imorgen.

Mange tak for alle jeres fødselsdagshilsner modtager via email og facebook.

DSC_4472

Der var en del pakker som skulle åbnes fra morgenstunden inden det blev tid til morgenmad.

DSC_4495

Sarah have ønsket sig tøj, shorts, t-shirts og sommerkjoler, så det fik hun, samt rulleskøjter, ler med redskaber, samt farvet kridt, så vi kommer sikkert til at se mange flotte malerier i vores indkørsel hen over sommeren.

DSC_4484

Trine, Mette og ikke mindst Sarah syntes hendes nye shorts virker noget store, men ikke desto mindre passende de Sarah og stolt havde dem på i skole sammen med noget af det andet nye sommertøj.

20140506-180534.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.