Tøse dag

Når Torben er ude og opleve motorcykler med drengene, er der dømt tøse dag for os 4 piger.
Så vi tog en tur til Dulles Town Mall, og osede i alle de spændende butikker. Dagens højde punkt er selvfølgelig at få en eftermiddags snack, – ingenhygge uden mad vel? -og med 4 helt forskellige meninger om hvad en go’ eftermiddags snack er, er det lettest og billigst at gå i food court istedet for en restaurant.
Sarahs favorit snack er en Antie Anne kringle som kan købes i mange udgaver: Pizza, kanel, ost, salt, you name it! Og idag skulle det være pizza udgaven med pepperoni.
Mette er til mælk skakes, så det blev en dobbelt chokolade milkskake fra Ben and Jerry icecream. Trine har fået focus på sund snack, så det skulle være en frugt smoothie. Og hva så med mig? Joh, jeg sætter pris på en kop kaffe og et stykke Brownie kage.
Som Torben skrev skulle vi alle mødes til aften, og mens vi voksne spiste og hyggede på en nærliggende restaurant, passede de ældre børn de yngste børn hos Patty og Bobby, og fik deres livret: pizza.

20140115-224612.jpg

20140115-224559.jpg

20140115-224533.jpg

Author Bio

1 Comment

  1. Trine - januar 19, 2014

    that was a fun day, thanks mom for taking us out to the mall and having a girls day it was fun, mmmhmm that shake was good 🙂

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.