Sr. Brun Belte.

Mette var idag til karate prøve hvor hun med ene “A” karaterer blev forfremmet til Senior Brun belte eller sort belte kanditat. Det betyder så at Mette kun har 2 prøver tilbage inden hun har det sorte belte i hus. De to prøver er dels en forprøve til efteråret og selve sortbelt prøven til næste sommer. Det var en noget bekymret og nervøs Mette som kørte til prøve her til middag. Prøven varede 3 timer. Torben var dommer som dog ikke kan bedømme Mette pga. familie relationerne, men ellers var Mette alene om at deltage i prøven. Det var derfor en utrolig glad og lette Mette som forlod karate skolen med det nye belte i tasken.

Mette og Torben havde brugt nogle timer hver aften frem til prøven på at øve karate programmet, inkl alle våben og selvforsvar, så Mette var klar til prøven og lavde ingen fejl, men derfor kan man jo godt være nervøs.

Vedlagt et par billeder fra prøven.

DSC_5421

Mette får et kæmpe knus efter prøven

DSC_5388

Her får Mette overleveret hendes nye belte af Grand Master Kreimer (ejeren af skolen). Han er 9. Dan.

DSC_5433

Gruppe Foto af Mette med instruktørholdet/dommerpanelet.

DSC_5416

Gruppebillede af alle som var til karate graduering her i eftermiddag. 4 nye sort belter, en som har været til forprøve til sort belt prøven, 1 Sr. Brun. 3 nye brun belter og en 3. Dan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.