Fodbold Trine

Efteråret har på mange måder været utrolig travl for os alle, dels med arbejde, skole og sport. Men fik i år en ekstra dimension i form af at Trine skulle spille fodbold på Brunswich Highschool’s pige fodboldhold. Trine deltog således daglig efter skole i fodboldtræning og efter 2 ugers træning begyndte de så at spille kampe imod de andre highschools i område. 2 kampe i ugen blev det til. Tirsdag og Torsdag. Lise og jeg forsøgte således at dele kampene imellem os således at den ene deltog i ude kampe og den anden hjemme kampe, da vi jo skulle have logistikken omkring arbejde og andre aktiviteter for Mette og Sarah til også at gå op i en højere enhed.

Det har været super spændende at følge pigerne udvikling som team, samt deres involvering igennem hele perioden frem til home coming. Trine har helt sikkert fundet en ny sport og nye venner. Vi håber på hun vil blive ved med at spille fodbold i forbindelse med hendes High School forløb.

For Lise og jeg har det nogle gange været en både kold og våd omgang at sidde på tilskuerækkerne, da det hurtig bliver koldt når solen går ned. Heldigvis havde jeg medbragt en paraply som tog den værste regn. Jeg spurte Trine bagefter om det ikke var koldt. Hun sagte at de ikke have tænkt over at det regnede imens de spillede fodbold, men at det hurtig blev koldt bagefter. Godt de havde skifte tøj med og en forældre til at købe varm cacao 🙂

Vedlagt nogle billeder fra nogle af kampene. Håber i kan se kampviljen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.