Valentine’s fest i 4.kl

Dagen efter Character Counts Ceremoni, afholdte skolen Valentine’s fest i hver klasse, hvor man som forældre også helst lige skulle komme og være med…
Hvert år blir hver elev opfordret til at dekorere en tom skotøjs æske som så skal bruges som en “post kasse” til deres Valentine’s kort. Hver elev, afhængig af forældrenes kreative egenskaber , enten laver deres egne Valentine’s kort, eller som vi, køber dem i Wal-Mart ( billigst!) de udveksles på denne dag, samtidig med et dejligt udvalg af snacks og kager, som forældrene har doneret. Derudover var der konkurrencer og et kreativt bord med håndlavede hjerter i ramme.
Alle børn var meget engageret og glædede sig til denne “højtidelighed” sidst på dagen.
Valentine’s Day har næsten fået Helligdags status. Børn, teenagere og voksne bruger meget energi på at fejre sin hjertes udkårne og venner/veninder. Både Trine og Mette var hver især inviteret til en Valentine’s fest hos deres veninder, og alle restauranter er fuldt bookede på denne dag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Søndag eftermiddag fik Sarah og jeg lyst til danske fastelavns boller, og Sarah bestemte at de skulle formes til et hjerte og pyntes i Valentine’s farver.

(null)

(null)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.