Sidste snestorm i denne omgang.

Sidste snestorm i denne omgang.

Som om vinteren i år ikke har føltes lang nok skulle vi lige have endnu en snestorm inden uret skulle sættes til sommertid. Torsdag den 5 Marts, vågnede vi til synet af endnu et snedækket vinterlandskab. Desværre for Trine og Mette var det jo en arbejdsdag for deres far selvom skolen var lukket, men som Lise og jeg fortalte dem, så havde de godt af noget frisk luft, samt skovle sne inden de igen graver sig ned på deres værelser med telefoner, ipads og andet elektronik. Pigerne var begge noget røde i kinderne da de kom ind igen, men havde gjort et flot stykke arbejde og dermed fortjent varm cacao som Lise have lavet til dem.

DSC_7258

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.