Forår – Mustangen er tilbage.

Forår – Mustangen er tilbage.

Endelige blev det forår og dermed tid til at få Mustangen ud af garagen igen. Vi har alle savnet at kunne kører rundt “top less”.

2015-04-06 17.21.31

 

For Torben og Mette betyder det mere Far og Datter tid, da de gerne bruge en lille time i weekenden til bilvask og voks. Det er jo sjovere at kører rund i en ny vasket bil :-). Som noget nyt i år, har Torben “tunet” motoren og installeret koldluft indtag fra Ford Racing. Med de nye “forbedringer” skulle bilen gerne yde omkring 250 hk. Lise må gerne gerne kører med forsigtig fod, så vi undgår fartbøder…..

2015-04-06 15.37.20

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.