Besøg hos Chris og Mandy i Cincinnati, Ohio.

Besøg hos Chris og Mandy i Cincinnati, Ohio.

I weekenden kørte vi en tur (8 timer hver vej) til Cincinnati for at besøge Chris og Mandy.
Chris afsluttede kemo for noget tid siden efter at have været i behandling for sin kræftsygdom, desværre måtte Chris et par gange på hospitalet med vejrtræknings problemer sikker fordi han var svækket efter kemo behandlingerne. Heldigvis er han kommet til kræfter igen, så vi sammen havde en rigtig dejlig lørdag.
Vi havde fået mulighed for at overnatte hos Jesper og Jennifer. Sarah havde håbet på et gensyn med Emma, men desværre var Emma på spejderlejer.

Vejrguderne var desværre ikke på vores side. Vejrudsigten have ellers lovet rimelig vejr, men vi var ikke mere end lige kørt ind i Ohio før det begyndte at sne rigtig kraftigt og det blev værre og værre jo tættere vi kom på Columbus Ohio. Turen fra Columbus til Cincinnati var derfor på listesko, vi kom om ved flere biler i grøften.
Lørdag morgen da vi vågnede var det til sol og blå himmel, så vi have håbet på en mere afslappende hjemtur, men ak, da vi kørte fra Cincinnati imod Columbus begyndte det at sne igen. Heldigvis ikke så slemt som på turen ud. Sneen forsatte mere eller mindre hele vejen hjem og stoppede først da vi ankom til Hagerstown, Maryland. På dette tidspunkt var vi små 40 minutter hjemmefra. Så det var en godt brugt chauffør som parkeredes bilen i vores indkørsel og trængte til en lur på sofaen. 😉

Lige et par billeder.

20140222-173346.jpg
Sarah og Chris.

20140222-173437.jpg
Pigerne sammen med Chris og Jason.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.