Sortbælte i Karate

Efter 5 års træning kom dagen Mette har set frem til sidsen hun var til forprøve til hendes “Black belt” prøve sidste efterår.

De sidste tre uger er gået med intens karate træning 3 gange om ugen, samt nogle gange i weekenderne for at være klar til den afsluttende sort bælte prøve som blev afholdt Søndag den 8 November, 2015. Lørdag eftermiddag og søndag morgen inden prøven blev de sidste detaljer fin pusset og indøvet hjemme i kælderen. Det var en tydelig nervøs Mette som skulle til prøve helt alene, dvs. Torben skulle deltage som dommer og dermed sidde i dommerpanellet. Men det er jo ikke det samme som havde et familiemedlem ved sin side på gulvet. Mette bestod prøven med rigtig flotte resultater og karakterer.

Nedenfor billeder fra bælte overrækelsen. DSC_9151 En træt gruppe karate studerende som netop har afsluttet en 4 timers karate prøve. De venter nu på at deres navn bliver råbt op og få overdraget deres nye bælter, samt karaterer.

DSC_9156 DSC_9157 DSC_9162
En lettet og glad Mette med det nye flotte sorte bælte 🙂

DSC_9170 Grandmaster Kreimer overleverer karakterer og tager Mette og Jack i ed som Sort Bælter hos Keimers Karate.

DSC_9173
Mette for hjælp med at binde det nye bælte, da den engelske tekst skal være på venstre side hvor vi har det amerikanske flag på uniformen.

DSC_9187Gruppefoto af instruktørholdet. Fra Venster Grandmaster Kreimer, hans søn Mr. Adam, Ms. Mette, Mr. Torben og Mr. Randy

DSC_9181Ejeren af Kerimers Karate – Grandmaster Kreimer som en en 9 Dan.

DSC_9189
En glad Mette som nu kan smile igen. Prøve er slut og Mette kan forlade lokalet som Sort bælte med alle hendes karate våben.

DSC_9177Gruppefoto af hele holdet som var til karate prøve. Alle bestod med flotte resultater.

One thought on “Sortbælte i Karate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.