Thanksgiving

Thanksgiving

Vores Thanksgiving blev i år afholdt sammen med Chris og Mandy i deres hjem i Mainville, OH. Chris har desværre været hårdt ramt af sygdom i 2015 og kæmper forsat med at komme til kræfter efter en tur på sygehuset. Chris er blevet diagnostiseret med lungesygdommen “kol”, men kæmper også med følge virkninger fra kræftbehandlingen sidste år.

Lise og jeg besluttede derfor at fejre Thanksgivng sammen med Chris og Mandy, for dels at kunne nyde et par dage i hinandens selvskab, men også for at sprede lidt glæde og hjælpe med at løfte humøret hos dem efter det seneste behandlingsforløb.

Torsdag morgen kl. 07:20 forlod vi derfor Point of rocks (ny rekord for familien Madsen, selvom pigerne var utilfreds med at skulle tidlig op på en fridag :-)). Vi ankom til vores Hotel Hampton Inn kl. 14:30. Vi kunne tydelig mærke at det var en fridag og derfor næsten ingen traffik.

2015-11-27 12.34.022015-11-26 14.44.01

Hotellet var til vores overraskelse enten helt nyt eller også lige blevet renoveret men nogle dejlige store værelser, så ingen problem for den som normalt sover på vores medbragte luftmadrass. Da Chris skulle arbejde nogle timer Torsdag aften stod aftensmaden på pizza da det på forhånd var aftalt at spise Thanksgiving middag fredag.

2015-11-27 15.01.29

Mandy have lavet en dejlig Thanksgivng frokost med kalkun og hvad der nu ellers hører til. Pigerne (Mette og Sarah) tilbragte nogle timer om morgenen i hotellet svømmepool, selvom vandet var koldt…

2015-11-27 10.45.58

Resten af eftermiddagen kunne de dog slappe af i varmen og hygge sig med os andre, se tv eller med deres medbragte elektronik. ak, ja.. de muligheder børn har idag.

2015-11-27 14.43.27

Lørdag eftermiddag gik turen så tilbage igen til Maryland i regn og blæst. Der var en del trafikuheld på vejen hjem, men vi undgik dog det kraftige uvejr som i måske har læst om i nyhederne. Vi var hjemme omkring kl. 22.00.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.