Mette – 14 år.

Idag er det Mette’s fødselsdag sang vi alle fra morgenstunden som det er tradition i vores hus på fødselsdage.

DSC_9205

Derefter blev det tid til at købe gaver inden morgenmaden.

DSC_9208

Trine nåede lige at se Mette åbne de første gaver inden hun skulle ud af døres. Trine er den første som skal ud af døren. High School skolebussen kører kl. 06:30.

DSC_9210

En glad Mette med hendes gaver. Hun takker familien i Danmark rigtig mange gange for det fremsende. Lise og jeg havde købt et GoPro kamera til Mette som pga. Thanksgiving dog først ville ankomme om eftermiddagen på hendes fødselsdag. Hun måtte derfor nøjes med udskift frem til dette tidspunkt.

2015-11-30 06.23.39

Efter en hurtig omgang morgenmad, bad og få tøj på er Mette klar til skole. Hendes bus afgår kl. 07:30.

DSC_9221

Efter skoletid blev det tid til fødselsdagskage fra Panera bread. Desværre ikke muligt med en hjemmebagt kagekone da Lise arbejder kl. 17:00 om mandagen. Torben havde derfor købt en gave hos Panara som han have taget med hjem fra arbejde, så efter Mette have hentet Sarah fra skolebussen, blev det tid til varm kakao og kage. Imens vi var i skole og på arbejde var gaven til Mette ankommet.

DSC_9225

DSC_9226

Det blev også tid til at ringe til Mormor, morfar samt Farmor og Farfar så de kunne ønske tillykke.

Mette have bestemt at vi skulle spise aftensmad på Panera Bread (desværre glemte vi at få taget et billede af dette). Så efter at Trine var kommet hjem fra sport efter skole og Lise hjem fra arbejde kørte vi ind for at spise aftensmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.