Drillenissen – elf on the shelf

Hele sidste jul talte Sarah stort set hver dag om drillenissen eller spion nissen “Elf on the shelf”. Flere af hendes skolevenner havde en i deres hjem, så Sarah kom hjem og fortalte om alle de ting denne drillenisse havde foretaget af løjer og eventyr. Hun ventede derfor hverdag tålmodig på om en drillenisse nu skulle flytte ind i vores hun, men desværre er det sådan at den først ankommer til Thanksgiving og ikke i december, så det var forsent. Heldigvis havde julemanden lagt en brev om at han kun skulle sende en til Sarah i 2015 og dette løfte har han holdt. 🙂

DSC_9228

Drillenissen skal så bo hos os hele december. Hver nat flyver den tilbage på nordpolen og aflægger rapport til julemanden om der er søde børn i det hus hvor den bor, samt om de laver lektier og udfører deres pligter. Der er bare det dilema at nissen ikke kan huske hvor den sad sidst når den kommer tilbage. Den vil derfor i løbet af natte flytte sig rundt i huset og dermed dukke op et nyt sted i hele december. Desuden kan den finde på sjove ting, som f.eks. at lege med barbie dukker, flytte rund på ting og sager og meget mere.

Se flere eksempler på denne hjemmeside:

Efter jul rejser den så tilbage til nordpolen for at tilbringe resten af året hos julemanden inden den så igen næste år vender tilbage.

Før børn ligner den en dukke som sidder helt stille hvis man kikker på den. Hvis et barn rører ved den bliver den helt stiv som en dukke og mister dermed sin magi. Sarah siger dog at hvis den falder ned er det muligt at samle den op ved huen, samt drysse peber på den hvorefter den skulle få ny magi.

Se bare, den har allerede taget en “selfie” i vores køkken 🙂

2015-11-30 17.13.41

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.