Sidste arbejdsdag hos Lyngsoe Systems

Efter næste 19 års ansættelse hos Lyngsoe Systems blev Fredag den 4. December min sidste arbejdsdag i 2015. Jeg var valgt at søge nye udfordringer som det jo hedder og starter dermed nyt job som Beumergroup den 4 Januar 2016, hvilket jeg glæder mig meget til.

Det var derfor også med blandende følelser jeg forlod kontoret for sidste gang fredag, efter at have spist frokost med kollegerne og sagt farvel, men det er en realitet at den virksomhed som jeg har været en del af de sidste 19 år, efter salget til en kapital fond ikke er den samme. Det bliver derfor nu spændende at kunne følge virksomheden fra sidelinien, da Lyngsoe en underleverandør til Beumer. I min nye job for jeg derfor kontakt til nogle af mine gamle kolleger i Danmark, blot kommer vi fremover til at sidder på hver sin side af bordet i forbindelse med forhandlinger.

Jeg ønsker derfor Lyngsoe Systems og mine tidligere kolleger alt muligt held og lykke fremover og håber ikke på at den nye ledelse formår at ødelægge en sund virksomhed med dygtige medarbejdere.

Hos Beumer blev jeg en del af deres “sortation and distribution” division. Jeg er ansat i deres “CSS” afdeling “Customer Service and support”. Hvad man tidligere kaldte service afdelingen. Selve funktionen er endnu ikke 100% fastlagt, bortset fra at jeg skal være med til at supporterer alle Beumers kunder i Nord America, inkl. Canada og Mexico, så der bliver en del rejseaktivitet, hvilket jeg jo allerede også har gjort i jobbet hos Lyngsoe. Selvom Beumers hovedkontor i USA ligger i New Jersey får jeg ikke langt på arbejde, da jeg skal arbejde udfra privaten. Også en omstilling fra at være på en kontor med kolleger, men jeg ser frem til denne forandring. I moderne virksomheder er fjernarbejdspladser jo en del af hverdagen for mange.

Frem til Januar vil jeg så nyde juleferien….. Er dog sikker på at Lise har et par projekter som jeg kan fordrive tiden med… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.