Empty Bowl Charity Concert

Hvert år i April afholder CMES sammen med andre skoler i vores sydlige del af Frederick skole district en velgørenheds koncert, hvor billet prisen går til vores lokale “mad bank” hvor familier med skolebørn kan komme og hente mad produkter, hvis deres økonomiske status er så dårlig, at de ikke kan forsørge deres børn og dem selv.
I Frederick kommune er der skønnet 700 elever fra 0.kl.- 12. Kl., som ikke er istand til at blive forsørget af deres familie, og heraf ca. 200 elever i vores nærområde.
Vores lokale kirker styrer og organisere disse mad banke, og vores nærmiljø
Er meget generiøse med at donere forskellige mad produkter, for at holde disse mad depoter fulde.
Den kirke, (United Metodist) som Trine skal konfirmeres i, sørger for at børn fra Sarahs skole (Carroll Manor Elementary- CMES), hver Fredag får en “rygsæk med en madpakke” med hjem til weekenden, så de ikke går sultne i seng.
Som en ekstra indsamling, afholder de nærliggende skoler en koncert, for at sætte focus på nødvendigheden af denne gestus, for at give dem bedre leve og skole vilkår.
Som en Tak for din hjælp, har nogle af de nærliggende Middle skoler creeret ler skåle, som symbol på den tomme mad skål, som du får som en ” Tak-for-at-støtte-koncerten/indsamlingen.DSC_4259 DSC_4258 DSC_4256 DSC_4248

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.