Godt Nytår

Godt Nytår

Nytårsaften blev i år fejret hjemme sammen med familien. Vi havde inviteret nogle naboer og venner til spisning. Menuen var amerikansk så der blev serveret burger og hotdogs, da vi jo tidligere tidligere havde inviteret til Dansk julefrokost.

Faktisk kan man sige at vi fejrede nytåret to gange, da vi dels kl. 18.00 amerikansk tid, skålede det danske nytår ind og igen kl. 24:00 for det amerikanske nytår.

Her fra “The Madsen Familiy” vil vi gerne ønsker jer alle et rigtig godt og lykke bringende nytår. Det bliver spænende at se hvad 2016 vil bringe af oplevelser.

DSC_9395
Dave og BørgeDSC_9396

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.