Påskehygge

I påsken fik vi besøg fra Danmark af HC og Ulla hvilket var super dejligt. Vi havde nogle rigtig hyggelige timer sammen hvor der rigtig blev hygget med god mad og drikke. HC er pt. udstationeret i Johnson City, TN for hans danske arbejdsgiver. HC og Ulla havde de besluttet at tilbringe deres sidste ferie dage i Washington DC området, hvilket gjorde det muligt for dem at aflægge et besøg hos os.

Påske søndag er der tradition for gemme og finde påskeæg i haven, så selvom Trine oprindelig havde sagt at hun var blevet for gammel til den slags pjat, deltog hun sammen med Mette og Sarah i legen. Tror faktisk HC havde det midst lige så sjovt med at gemme æggene 🙂

DSC_9866 DSC_9864 DSC_9862 DSC_9859 DSC_9858

One thought on “Påskehygge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.