Rolling Thunder XXIX

Rolling Thunder XXIX

Igen i år deltog Torben i Rolling Thunder Motorcykel demonstrationen i Washington DC sammen med de andre drenge fra motorcykel klubben. Mette var med som passager og havde glædet sig til oplevelsen sidste hun i September sidste år var med på turen til minde om de faldne i forbindelse med 11 September.

Rolling thunder er for en motorcykel kører en kæmpe oplevelse og en af de største begivenheder i området med omkring 500.000 – 600.000 motorcykler i DC. I år blev oplevelsen endnu større at min gode ven HC fik mulighed for at vende vejen forbi på en lejet motorcykel og dermed deltog i The Patriot Ride fra Fairfax, VA Harley Davidson ind til Washington.

Lise, Trine og Sarah havde besluttet sig for at tage ind og opleve begivenhederne i Washington sammen med Marie (den dansk udvekslingsstudent som bor hos vores nabo). Da hele Washington denne dag er lukket for biler, havde de besluttet at kører ind til Washington med metro.
Sarah opdagede at Donald Trump hold tale for de frem møde neden på Mall området, men de kom ikke tæt nok på til at kunne se ham.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.