Trine fødselsdagsfest.

Det har på mange måder været et travlt forår med mange aktiviteter, således at det været svært at finde en weekend hvor Trine kunne fejre hendes 16 års fødselsdagsfest. Hun har i måneder planlagt at denne fest skulle være blandet drenge og piger, med forskellige aktiviteter og spil til underholdning.

Kælderen var klar som dels diskotek og hygge område, men bordtennis og pool. Desuden havde Trine og nogle af hendes veninder har travlt med dekorationer , samt oppustning af balloner.

Gæsterne ankom kl. 18.00. Der var inviteret til grillmad med ribben, pølser, burgere og hvad der ellers hører til. Trine havde selv bagt fødselsdagskagen (cupcakes) og sammen med hendes veninder tilberedt noget af tilbehøret til maden. Lise havde hjulpet med salat. Torben fik opgaven med grillmad og ribben.

Kl. 23:00 blev de sidste drenge så hentet hvorefter pigerne forsatte med at feste i kælderen indtil de på et tidspunkt gik igang med oppustning af luftmadrasser og gøre klar til at skulle sove. På det tidpunkt var Lise og jeg for længst gået i seng.

Trine nævnte næste dag at det havde været den bedste fødselsdagsfest længe og at alle rigtig havde hygget sig. Lise og jeg var glad for at se at det var nogle rolige og behagelige unge mennesker som alle havde en hyggelig aften.

Her nogle billeder fra fødselsdagsfesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.