Teoriprøve bestået

Teoriprøve bestået

Her i USA er det muligt at starte med at kører bil når man er fyldt 15 år og 9 måneder. Vi fejrede jo Trines 16 års fødselsdag i April og siden har det været planen at Trine skulle igang med at læse teori, så hun i sommerferie kunne komme til teoriprøve og derefter påbegynde at lærer at kører bil, men hendes far som kørerlærer 🙂

Men den uge dame har haft en travl sommer på dels tur til grækenland og flere ture til standen med veninder, så det har ikke knap med tid, men vi har begge fast besluttet på at få teoriprøven afsluttet inden skolen starter igen, men sport, lektioner, osv. Trine bestod idag teoriprøve fejlfrit. Superflot.

Lovkravet her herefter at hun skal ud og kører i 60 timer med en voksen inden hun skal have 30 timer teori og 6 kører timer på en kørerskole. Hun kan udfra lovkravene tidligst gå til den endelige kørerprøve om 9 måneder, så hvis alt går godt, har hun kørerkortet i hus omkring hendes 17 års fødselsdag.

2016-08-09 18.52.28

Trine havde derfor hendes første kørertime i min gamle Ford F150 truck om aftenen. Hun klarer det utrolig flot. Må se om ikke vi kan ligge en video på hjemmesiden på et tidspunkt 🙂

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.