High School Sport

Skole start er på mange måder signalet om at hverdagen vender tilbage til den normale tilstand og faste rutiner for hele familien, med arbejde, skole og sport. For Mette startede en hel ny side af skolelivet, nemlig High School Sports. Tilsvarende Trine da hun startede på High school for 3 år siden, har vi anbefalet Mette at blive en del af et sports hold og Mette har valgt Cross-Country løb, og blevet optaget op holdet.

Optagelse på holdet betød at Mette og de andre elever i sommerferien af deres træner har fået udleveret et træningsprogram som de skulle følge med krav om et antal løb per uge. Hvor langt de skulle løbe, osv. For Mette noget helt nyt når den eneste sport tidligere har været enten karate eller sport i forbindelse med undervisningen på Middle School.

2016-08-19-10-15-39-hdr

Lise og Mette har derfor i løbet af sommeren trænet. Ikke mindst imens vi var i Danmark på sommerferie, men også hjemme når det var muligt for dem begge da Mette’s første løb for Brunswich High School var bare tre dage efter skolestart.

2016-08-25-16-49-01

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.