Julebag

Julebag

Det er efterhånden ved at være et støtte tid siden det sidste nyhedsbrev, men efteråret har været utrolig hektisk for os så hjemmesiden har været i bunden af prioritetslisten. Jeg vil forsøge her i løbet af julen at finde nogle af højdepunkterne til hjemmesiden.

December startede ud med julebag. Lise og pigerne tilbragte det meste af lørdagen på at bage småkager og andet godt. Her er det tradition at dele hjemmebagte julekager med naboer og venner, så vi behøver ikke at spise dem alle selv :-). Der var en dejlig duft at hjemmebag imens pigerne lyttede til den første julemusik.

dsc_0598

Lise har desuden kogt klejner. Vi gruppen “Danske kvinder i USA” har få fundet den rigtige type stegefedt, så de smager bare fantastisk.

2016-12-04-14-42-37

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.