indendørs atletik

indendørs atletik

Trine og Mette har begge deltaget i indendørs atletik for Brunswick Highschool hen over efteråret og vinteren. Lise og jeg havde mulighed for at “heppe” på pigerne i forbindelse med det regionale mesterskab i Hagerstown hvor skolerne i nærområdet kæmpede imod hinanden om pladserne til stats mesterskaberne. Trine og hende team klarer kvalifikationerne og skal videre til næste runde. Vi håber naturligvis på en medalje til BHS.

Desuden tilbringer Mette de fleste fredag aften i bueskytte klubben. Her får hun undervisning i teknik.

 

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.