Udsigt over Point of Rocks.

Udsigt over Point of Rocks.

Vinteren i år har i forhold til sidste år været utrolig mild, dog med dage med frost men indtil videre ingen sne set i forhold til sidste år hvor vi var totalt begravet. Vejret i den forgangne weekend minder da også mere om forår end vinter da temperaturene sneg sig op på 22 grader og meget tyder på at vi kan forvente varme temperature den næste uge med 🙂

Trine besluttede at tilbringe weekenden på farmen, dels med rideundervisning, men også som hjælper med de daglige gøremål.

Vi andre besluttede os for at gåtur nede ved C&N Canal. Mette og Sarah syntes vi skulle bestige vores lokale udsigtspunkt med en fantastisk udsigt over potomac floden og Point of Rocks. Lise og pigerne har tidligere været der oppe. Det var første gang for Torben. Flot udsigt.

Mette har lige nu Fotolærer i skolen, så hun havde medbragt kamera og travlt med at fotograferer så der bliver noget at redigerer i photoshop i næste uge.

 

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.