I sne står urt og busk i skjul

I sne står urt og busk i skjul

Som i kan se på billederne her på hjemmesiden har vi stort set ikke haft nogen vinter i år med helt for årstiden unormale temperature og forårets varme / sol i Februar med temperature op til 20 grader celcius. Det har naturligvis resulteret i at træer og buske tidlig er gået i forår, så da vi pludseligt og uventet fik en enkelt dag med sne havde vi træer i blomst.

Pigerne fik dog mulighed for at bygge en snemand. I år i en lidt anderledes udgave, da de byggede den rundt om vores postkasse.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.