Trines fødselsdag

Trines fødselsdag

Idag er det Trines fødselsdag, hurra, hurra, hurra sang vi traditionen tro fra morgenstunden. Denne gang dog med et større sangkor end normalt pga vores besøgende. Da Lise og pigerne havde påskeferie, var det også muligt at fejre en mere afslappende fødselsdag da igen jo skulle skynde sig på arbejde eller i skole. Trine fik dermed lov i ro og mag at spise morgenmad sammen med familien og åbne gaver. Tillykke med de 17 år.

Lise havde bagt en kagekone som blev medbragt på en tur til Cunningham falls efter Trines ønske. Frokosten blev spist hjemme med hjemmebag pizza.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.