Johnstown Bike week.

Lise og jeg deltog igen i går i Johnstown Bike week, eller Thunder in the valley som er det officielle navn på dette motorcykel træf. Vi kørte hjemmefra Lørdag morgen med en enkelt overnatning. Som altid på et motorcykel træf er der masser af motorcykler, bikere, boder med alt fra tøj til motorcykel tilbehør, og ikke mindst forskellige aktiviteter og underholdning. For os er det beste muligheden for at hører en masse godt musik, da der er 3 sener med forskellige bands som spiller fra middag og langt ud på et små timer. Alt fra hård rock, til blues og country musik.

På hjemvejen kørte vi forbi monumentet for den store mine ulykke i Johnstown hvor 9 mine arbejdere blev reddede til i 2002, inden vi returnerede til Point of rocks. Her nogle billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.