20 års Bryllupsdag

Lise og jeg fejrede vores 20 års bryllupsdag med en par weekend i New Orleans. Vi føj med det første fly ud af Baltimore kl. 06:00 og ankom til vores hotel kl. 10:30. Til vores store overraskelse stod værelset allerede klar, så efter at havde afleveret kufferten var vi klar til at gå på oplevelse i byen. Vi havde begge glædet os til at gense den gamle bydel og specielt det franske/spanske kvarter (French Quarter) som vi sidst besøgte da pigerne var i klapvogn :-). Vi hygge os med ture rundt i byen i løbet af dagen, besøgte den gamle domkirke, tur med hestevogn, besøgte nogle af de gamle kirkegårde som her i byen er speciel ved at de døde begraves i tombs over jorden. En masse god mad og ikke mindst besøg i byensnatte liv med en masse go Blues og Jazz musik. Søndag aften afsluttede vi en dejlig weekend med først at spise aftensmad på en hjuldamper og derefter en hyggelig sejltur op og ned af “The old man river” (Mississippi floden). Mandag morgen kl. 06:00 var det igang afgang fra New Orleans. Vi var tilbage i Baltimore omkring kl. 10.00 og hjemme igen kl. 11:30. Lise havde fri mandag eftermiddag, men jeg måtte tilbage på arbejde….

Her nogle billeder fra vores tur:

  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.