Pumpkin Patch på Summer’s farm.

Pumpkin Patch på Summer’s farm.

Summers farm er en årlig tradition, som vi har besøgt hvert år i Oktober måned siden Sarah’s første leve år! Så de sidste 12 år! Og vi har efterhånden haft mange venner og familie medlemmer med dertil.
Alt i alt er det nu nok mest mig og pigerne, Torben er rigtig go’ til at finde en undskyldning for ikke at ta’ med; så som bil vask, plæne klip, reparation af et eller andet, eller en meget vigtig motor cykel tur…!
I år er det måske enden på en lang tradition da vi jo nok må erkende at stedet nok mest er for mindre børn……… og dem har vi jo ingen af længere….. Faktisk havde jeg troet vi nok ikke skulle afsted i år da pigerne ikke havde udvist interesse, men til sidst spurte Sarah hvornår vi skulle på Pumpkin patch….. Trine skulle arbejde på Point of Rocks Creamery, så det blev Mette, Sarah og jeg som tog afsted. Til min overraskelse kunne Torben godt finde tid til at deltage i år. Måske fordi han havde en fornemmelse af det måske blev sidste gang…Højde punktet et traktor turen ud til græskar marken, hvor vi selv kan vælge nøjagtig den græskar som passer lige præcis i,størrelse, farve og facon.
Reglen er, at man selv skal kunne bære den hen til traktoren og hen til bilen når vi skal hjem.
Derudover er der jo alle de forskellige børne venlige og barnlige sjæle aktiviteter, som hø rutsche banen, hoppe pude, og ikke mindst laburenten i det meterhøje majs korn.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.