Mette har bestået teoriprøven

Mette har bestået teoriprøven

Små 14 dage før Mette’s 16 års fødselsdag har hun bestået teoriprøven og har dermed tillladelse til at starte med at lærer at kører bil. Dagen efter havde Mette så den første kørertime med hendes far som kørerlære og ligesom Trine bestod den første time med en gennemgang af bilens funktioner, samt start, stop og kører i cirkler på en lukket parkeringsplads ved siden af Brunswick High School.

Foran os ligger der så 60 timers køreundervisning, hvoraf 10 timer skal være om natten. Henimod slutningen skal hun så på kørerskole “Drivers Education”, samt ud at kører i 6 timer med en professional kørerlære inden hun kan gå til kørerprøve.

For mig er det naturligvis en lidt speciel situation at tænke på at jeg snart har 2 døtre som selv kan kører bil, men omvendt ser jeg med glæde frem til at tilbringe mange weekender sammen med Mette og lærer hende at kører bil. Tænker tilbage på timerne med Trine med gode minder og ikke mindst sjove oplevelser.

Tillykke til Mette. Godt gået.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

1 Comment

  1. Audur - november 27, 2017

    Tillykke til Mette:-)

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.