Thanksgiving in The Smokey Mountains

Thanksgiving in The Smokey Mountains

Efterårsferie…. Endelig… Som i sikkert har regnet ud så elsker vi The Smokey Mountains. Det er et fantastisk naturområde med mange oplevelser, men vigtigst for os et dejligt område hvor vi elsker at slappe af hvilket har været tiltrængt for hele familien da vi har haft et rigtigt fortravlet efterår, dels pga. colleges besøg for Trine, Fodbold, men også alle de andre aktiviteter som skole, arbejde, osv. Torben har desuden også konstant været på landevejen for BEUMER på forskellige projekter og dermed stortest ikke hjemme i uger op til ferien, så turen til Tennessee skal bruges til at slappe af og nyde livet, samt være sammen som familie. Vi har således ikke planlagt nogle aktiviteter i forbindelse med turen andet en afslapning i hytten. Men mon ikke vi tager en tur op i bjergene som vi plejer. 🙂
Vedlagt nogle billeder af hytten:

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.