Trine’s 18 års fødselsdag

Idag er det Trines fødselsdag hurra, hurra, hurra…. Sang vi for Trine som det er vores tradition på fødselsdage.. Til vores store overraskelse var Trine allerede oppe og sad mid på gulvet på hendes værelse og vente på vi sang… ja, de bliver ældre og skal ikke længere vækkes af deres forældre om morgenen for at komme i skole 🙂 Trine nåede at åbne de fleste gaver, samt læse fødselsdagskort inden de skulle i skole. Til vores store overraskelse kom Nick forbi med Trines gaver inden de skulle ud af døren. Travl og stram program for dem alle. Vi fejre fødselsdag for Trine om aftenen da vi alle var hjemme igen.

Her nogle billeder:

  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.