Kørerskole

Kørerskole

Så blev det Mette’s tur til at starte på kørerskolen. Det er lovkrav at eleverne skal have 30 timers kører undervisning med en professionel kørerlære (primært undervisning i teori selvom Mette har bestået teoriprøven), men også 6 timer med en kørerlære i skolevogn.

Mette og Torben kører forsat bil i weekenden med Torben som kørerlære. Mette klar sig flot er kan nu også parkerer trucken 🙂

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.