Tillykke med de 17 år

Tillykke med de 17 år

Idag er det Mette’s fødselsdag hurra…… sang vi fra morgenstuden og Mette fik lige tid til at åbne et par gaver inden hun skulle i skole. De øvrige gaver måtte hun vente med at åbne til hun var færdig med skole og sport. Om aftenen var vi ude at spise på TGI Fridays efter Mette’s ønske. Mette siger mange tak for fødselsdagsgaver, samt hilsner modtaget via email og text.

Brunswick High School have en overraskelse til Mette. Hun er nu optaget i “National Honor Society” som følge af at hun har gode karakterer i skolen.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.