Vinter, Sne og tubing

Kære alle, tak for året der gik……. men hver skete der med første kvartal af 2019? Vi er kommet lidt bag efter med vores nyhedsbreve, men vil forsøge med de næste par nyhedsbreve at opsummerer nogle af vores aktiviteter i starten af året.

Som i sikkert husker var nyhederne var store dele af Nordamerika ramt af polar kulde og sne. Vi fik i Maryland helt klar vores andel af sne og kulde, men heldigvis ikke i de mængder som kunne ses på TV fra Chicago, men nok til at skolerne lukkede i flere dage hvilket pigerne naturligvis syntes var dejligt. De kunne sove længe……. men imod tidligere år hvor de godt nok har hjulpet med at skovle sne, så var i år noget af en forandring…… Trine og Mette vil jo gerne kører i bil i skole og når det så har sneet hele natten, ja, så er der jo en opgave inden man kan kører i skole næste dag…. Det betyder jo så at man er nødsaget til at stå lidt tidligere op 🙂

Vinteren resulterede også for Lise i nogle tvungne fridage pga tandlæge klinikken var lukket pga. vejret. Alt unødvendig kørsel var frabedt af statensvejvæsen.

Snedagene blev også brugt til at lege i sne, her er det Sarah og Morgan som er ude med vores slæde…..

Lise, vores nabo Aneta, pigerne og nogle af deres venner tilbragte en snedag “tubing” på vores lokale skiresort. Tubing består i at men rucher ned af en kæmpe kælkebakke i en stor badering…. Oprindeligt startede ideen med at bruge luftslangen (tube) fra et lastbil hjul eller ligende. Her nogle billeder fra dagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.