Bueskydning og Colorguard

Bueskydning og Colorguard

Sarah og Mette har begge haft travlt med deres sport i løbet af vinteren. Sarah og hendes Junior Guard har igen i år deltage i en række opvisninger og opnået et rigtig flot resultat.

Mette og Kelsey har forsat med bueskydning og har nu fået lov selv at kører ud til bueskydning uden forældre opsyn. Som Mette nævte overfor ledelsen af bueskytte klubben. Jeg er 17 år og kan selvkører herud i bil, hvorfor er det lige at min far eller mor skal med når de har underskrevet en erklæring på at jeg må skyde i klubben? Det blev accepterer og siden har Mette selv, sammen med Kelsey, kørt til bueskydning 🙂

Nedenfor et par billeder for sidste gang Lise og Sarah var med, her er Mette i gang med at instrurer Sarah i hvordan man skyder med bue og pil.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.