Madkonkurrence

Sarah og tre af hendes skoleveninder deltog i en mad konkurrence på CTC (Frederick Carrier & Technology Center) Teknisk skole for madlavning i slutningen af Februar. Teamet var kylling og pigerne skulle selv komme op med en hovedret der indehold kylling. Man kunne se i køkkenet at pigerne havde haft det sjovt imens de lavede mad :-). De fik en flot placering for deres indsats.

Sarah har nu også fået interesse for at bage…. Sarah og Morgan tilbragte en snedag på at bage nedenstående kager…….. næste gang vil det måske være en ide med lidt mindre sukker 🙂 uh ha de var søde, men tiden gik og med et flot resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.