Corona, det er noget vi drikker…

Kære Familie og Venner,

Håber alle har det godt, samt er friske og raske, og ikke mindst i sikkerhed for den Corona epidemi som lige nu spreder sig med raske skridt over det meste af verdenen.

Det er igen noget tid siden i har hørt fra os. Så her en lille opdatering fra guds eget land. Vi har det godt alle 5, selvom forandringerne naturligvis også har påvirket os, men heldigvis er vi ikke ramt af sygdom. På mange måder er situationen måske enda en smule positiv, da vi nu har mulighed for dels at tilbringe mere tid sammen, og slappe af pga. mindre stress da nogle af vores aktiviteter er sat på hold.

Corona udbrud i USA betød for os at Trine, da hun kom hjem på forårsferie i Marts fra Salisbury University, ikke skulle tilbage på skolen igen efter ferien. Skole blev lukket for resten af skoleåret og hende undervisning for resten af året er nu fjern undervisning. Det var i starten forsat uvist hvornår og hvornår vi måtte hente hendes personlige egendele fra skolen, men det er nu også afsluttet.

Brunswick High School er for Mette og Sarah også lukket ned. I første omgang kun til slutningen af April, men nu fremtid den 15. Maj. De deltager derfor også daglig i fjernundervisning. For Mette er det en speciel situation da hun jo bliver student her til sommer og det betyder at det indtil videre forsat er uvist hvordan afslutningen skal foregå, mange ting som afdansningsbal, mv er pt. udskudt på ubestemt tid.

Den amerikanske tandlæge forening har med udgangspunkt i rådgivning fra sundhedsstyrelsen valgt kun at holde åben for akut og nødstilfælde, men det resultat at Lise og det meste af personalet er sent hjem på ubestemt tid. Der er kun omkring 8-9 medarbejdere, incl. tandlæger, reception, mv som er på arbejde i en rotation for at passe de vagter som er nødvendig. Lise håber naturligvis på at få jobbet tilbage når vi engang er tilbage i en ny normal situation.

For Torben er verden på mange måder uforandret, måske med den ændring at han nu er hjemme hverdag efter 15 måneder hvor han måske kun var hjemme en uge om måneden. Det er en dejlig men også tiltrængt forandring. Torben har siden han startede hos BEUMER haft hjemme kontor, så den nye “arbejde hjemmefra” situation, er dagligdagen for ham. Ser man bort fra at der er mindre rejseaktivitet, er dagene stortset det samme med lange dage (10-12 timer) med telefon/video møder med kunder og/eller kolleger i Danmark, Tyskland, samt USA. Mange af BEUMERS kunder er supermarkeder og infrastruktur kunder så der er højtryk på serviceafdelingen med at holde hjulene igang, specielt pga. den nye situation med corona og konstant ændring i lovgivningen i de forskellige stater. Det er en balance at holde hjulene igang med service af vores kunder, samt sikre at sikkerheden er i top for BEUMERS medarbejder med sikkerhedsudstyr osv.

Kan i alle passe rigtig godt på her selv til vi tales ved igen.

PS: Vi har skiftet platform til udsendelse af nyhedsbreve, lad os vide hvis i har problemer med at åbne eller læse. Tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.