BHS Senior 2020

Hvordan kan man fejre en kommende student nu hvor alle skole afslutning aktiviteter er indstillet indtil videre pga. COVID-19?

Forældrene bag festudvalget for Brunswick High School kom på ideen om at vi kunne dekorerer hvor stormdør med billeder, osv for på den måde at gøre påmærksom på at her bor en kommende student som pga. situationen lige nu er “lukket inde” og ikke har mulighed for at deltage i den normale fest og fejring indtil Maryland og skolerne igen åbner op.

Lise og Sarah har derfor sammen med Mette været igang med at dekorerer vores dør. Desuden har vi bestilt nogle skilte som skal ud i forhaven så dem der går forbi har været med til at hilse og vinke til Mette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.