Trine, 20 år

Trine, 20 år

Selvom Lise og jeg ikke selv kan se vi er blevet ældre, er det nu 20 år siden vi blev forældre for første gang 🙂

Lørdag fejrede vi Trine’s 20 års fødselsdag, sammen med Tommy. Den traditionelle vækning med fødselsdagssang, efterfuldt af morgenmad med hjemmebagte boller. Fødselsdags gaver. Lise havde bagt en kagekone. Tommy overraskede Trine med at inviterer hende til Tennessee på hytte ophold som hendes fødselsdagsgave når tingene engang igen bliver normale. Trine havde en dejlig fødselsdag og der blev hygget til langt ud på aftenen.

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.