Mette blev student

Langt om længe kom så dagen hvor Mette blev student. Hurra, hurra.

Som skrevet i et tidligere nyhedsbrev overvejede skolesystemet helt til det sidste hvordan afslutningen skulle foregå pga. COVID19 restriktioner som ikke tillod den normale fejring af studenter. Brunswich High School, tillod derfor kun de nærmeste familie medlemmer deltage i udleveringen af eksamensbevis. Alle studenter var inddelt i grupper efter efternavn og tildelt et tidsvindue hvor det var muligt at afleverer bøger, få overleveret eksamensbevis. Nogle få fotos også hurtig ud af døren.

Heldigvis var der en forældregruppe som var utrolig kreative og havde planlagt studenterkørsel om aftenen igennem brunswick. Ruten blev led af vores lokale brandvæsen og vi andre fulde efter i slange kørsel igennem byen, men ikke med hestevogn. I beste amerikansk stil i truck med studenterne i ladet på bilen 🙂

Se flere billeder nedenfor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.