Trine’s konfirmation

Trine’s konfirmation

Idag kom så den store dag Trine have ventet på med glæde og spænding – hendes confirmation. Sidste efterår startede hun med konfirmationsundervisningen i Bucketstown United Methodisk kirke. Oprindelig var planen at hun skulle have været konfirmeret i den danske kirke i Washington DC, men de lukkede til Januar, så vi måtte finde et alternativt i området. Trine, Mette og Sarah har de sidste 2 år deltaget i krybbespil til Jul i denne kirke, så man kan sige at Trine havde et tilhørsforhold til denne kirke, samt præsen, så vi sprute om hun ville konfirmerer Trine og heldigvis sage hun “Ja”.

Efter den kirkelige handling, fejrede kirken dels konfirmanterne, dels at kirkeåret startede og var derfor vært for en lille sammenkomst inden vi og vores gæste forsatte vil de selvskabslokaler vi havde lejet.

DSC_5032

Alt i Alt var vi omkring 40 personer fordelt på 30 voksne og 10 børn. Vi var heldig at noget af familien fra Danmark havde mulighed for at deltage og være med til at gøre Trines dag speciel.

Vil skrive mere senere, men blot nu henvises vil vores fotoalbum hvor i kan se nogle af billederne fra dagen.

http://www.madsenfamily.info/?portfolio=trines-konfirmation

Author Bio

familiefar, "biker", styrkeløfter, karate instruktør, fotograf, er blot nogle af de labels som man kan sætte på mig. I min hverdag har jeg fornøjelsen af at arbejde med industri automatik, og dermed formået at gøre min hobby med elektronik og computer teknik til min levevej.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.