Vinter og sne.

Selvom det snart er 12 år siden vi rejste til USA, kan det stadig godt undre hvor meget samfundet efter danske forhold overreagerer for en smule sne. Siden vinteren begyndte at melde sin ankomst i slutningen af November / starten af December har vi i nyhederne kunne læse om, at det i år ville blive en anderledes og hård vinter, så vi tænke at vi sikkert var inden for en rigtig lang vinter med bjerge af sne som vinteren kort efter vi var flyttet til USA.

Hvis vi skal gøre en kort status her imod slutningen af Januar, ja, så har det da været koldere (polar kulde) og flere dage med sne sammenholdt med tidligere år, men slet ikke noget som jeg måske havde forventet. Hvis vi sammenligner med sidste år hvor vi kun havde 2 dage med sne, og temperature nede omkring frysepunktet ja, så er denne vinter anderledes. I skrivende stunder har skolen været lukket i 4-5 dage (dog ikke sammenhængende) pga. Sne. Vi havde et par dage får jul. Idag var skolen så lukket igen og vi har netop modtaget en SMS om at skolen er lukket igen i morgen.

I avisen og på internettet kan vi læse at offentlige kontorer i Washington DC er lukket og tog strækninger er også indstillet pga. Vejret. Her i Point of Rocks, Maryland har vi i skrivende stunder omkring 9 tommer (22.5 cm) sne. Vejrudsigten for de næste dage står på kulde ned til omring 3F (-16C) og op til 22F (-5C) i dagtimerne dog med blæst og nogen sol. Det bliver derfor spændene hvornår børnene igen skal i skole…..

For mig selv er det ikke det store problem. Takket været mobiltelefoner og internettet, kan jeg arbejde hjemmefra så ingen undskyldning for ikke at passe arbejdet ;-).

20140121-212935.jpg

20140121-212950.jpg

20140121-213031.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.